Dagelijks alles vers bereid
Wij bezorgen en halen alles op
Wij verzorgen de schoonmaak
7 dagen per week geopend
Inclusief benodigde materialen
Stamppotbuffet de Luxe
Buffetten voor 25 gasten of meer worden warm op een afgesproken tijd geleverd zodat u direct aan tafel kunt.
€ 22,95 per persoon
Beschrijving
Vanaf 15 personen te bestellen.
Buffetten vanaf 25 personen worden op een afgesproken tijd warm geleverd zodat u direct aan tafel kunt.
Warme gerechten
Boerenkool:
Verse stamppot met gesneden boerenkool gekookte aardappelen van het land. Gestampt met melk, peper en zeezout.
Zuurkool:
Zuurkool uit het vat gestampt met gekookte aardappelen, melk en boter maakt de stamppot lekker smeuïg.
Hutspot:
Stamppot met wortel, uien en kruimige aardappelen. Door het gebruik van boter en melk is de stamppot vol van smaak. Goed te combineren met bijvoorbeeld een rookworst.
Hete bliksem:
Een traditionele Hollandse stamppot gemaakt van aardappelen, appels, gecombineerd met uien en een vleugje azijn voor extra smaak. Het gerecht heeft een hartige en lichtzoete smaak.
Ambachtelijke gehaktbal in jus:
Een smaakvolle gehaktbal die langzaam wordt gegaard in een rijke jus. Het vlees is gekruid volgens een traditioneel recept, wat zorgt voor een heerlijke volle smaak.
Gelderse rookworst:
Een sappige, gerookte worst, op smaak gebracht met kruiden en een kenmerkend rokerig aroma. Met de malse structuur en rokerige smaak is de rookworst een echt stukje Hollandse traditie!
Oma ‘s stoofpot van langzaam gegaard rundvlees
Een traditioneel gerecht waarin malse stukjes rundvlees urenlang op laag vuur worden gestoofd in een rijke, smaakvolle jus. Het vlees wordt heerlijk zacht en valt uit elkaar, terwijl de kruiden de smaak verdiepen.
Gebakken speklappen met een smaakvolle jus
De speklappen worden gebakken tot ze een krokant korstje hebben en geserveerd in een rijke, smaakvolle jus. De combinatie van het sappige vlees en de hartige jus maakt het smaakvol.
Koude bijgerechten
Augurkenblokjes:
Stukjes knapperige, ingelegde augurk met een frisse en lichtzure smaak.
Gele ui:
Ingelegd in azijn met suiker en kruiden, waardoor ze hun kenmerkende frisheid en lichte zoetheid behouden.
Witte ui:
Knapperige bite met fris-zoete smaak en een karakteristieke lichte zuurheid.
Mosterd:
Een pittige en scherpe saus gemaakt van gemalen mosterdzaad, azijn en kruiden.
Dessert
Appelcompote:
Een smakelijke, zoete puree van gekookte appels, op smaak gebracht met suiker en kruiden zoals kaneel.
Altijd inclusief:
- Borden en bestek
- Servetten
- Opscheplepels
- Opwarmschalen/chafing dishes
Andere suggesties…
-
Amuse dessert box A, 24 stuks
€ 69,95 per stuk -
Friandises
€ 3,95 per persoon -
Amuse dessert box B, 24 stuks
€ 69,95 per stuk -
Vers afgebakken stokbrood
€ 3,50 per stuk -
Schaaltje kruidenboter
€ 5,50 per stuk