Skip to content

Kerstbuffet of kerstdiner in Arnhem bestellen

Kerstbuffet in Arnhem bestellen

In de drukke kerstperiode is het heerlijk om een kerstcateraar in te schakelen. Welling Catering verzorgt graag uw kerstbuffet of gangendiner. Zo kunt u heerlijk genieten van het samenzijn met de kerstdagen en heeft u geen omkijken meer naar het eten.

U kunt het kerstbuffet eenvoudig bestellen via de webshop. Het enige wat u hoeft te doen is het kerstbuffet op te halen. Vanuit Arnhem bent u zo bij Welling Catering, dicht bij de A12 in Duiven.

Een kerstbuffet of diner zonder stress

De geur van kaneel en kruidnagel, kaarslicht dat zachtjes flikkert, en dierbaren om je heen – Kerstmis is het ultieme moment om samen te genieten. Maar eerlijk is eerlijk, uren in de keuken staan om een feestmaal voor te bereiden kan die magie soms een beetje doen vervagen. Waarom zou je de culinaire zorgen niet overlaten aan koks, zodat jij ontspannen aan tafel kunt schuiven en volop kunt genieten?

Bij Welling Catering maken we van de feestdagen echt een feest! Van een stijlvol viergangendiner tot verschillende uitgebreide kerstbuffetten, onze kerstcatering biedt voor ieder wat wils. Alles wordt met liefde bereid en feestelijk gepresenteerd. Wij zorgen voor een heerlijke kerstbeleving, zodat u alle tijd heeft om samen mooie herinneringen te maken.

Met de kerstdagen (24, 25 & 26 december) kies je bij Welling Catering uit een volledig verzorgd gangendiner of een van de royale buffetten. Voeg naar keuze heerlijke soepen toe of luxe desserts en het perfecte kerstplaatje is helemaal compleet.

Kerstdiner bestellen: “All I Want for Christmas”

Het volledige gangendiner voor €47,50 per persoon

Wil je echt uitpakken deze kerst? De proeverij All I Want for Christmas is een compleet 3-gangendiner dat alles in huis heeft voor een onvergetelijke avond. Begin met een smaakvolle pomodorisoep en breekbrood met smeersels, gevolgd door een plateau met verfijnde carpaccio.

De hoofdgerechten zijn een waar culinair hoogtepunt: malse varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus, zalmfilet in een zachte vissaus en licht gerookte plakken Gelderse beenham met honing-mosterd. Bourgondische aardappeltjes in rozemarijnolie en een heerlijke witlofschotel maken de maaltijd compleet. Deze gerechten zijn met zorg bereid en passen perfect bij de rijke smaken van de koude salades, zoals de Brabantse rundvleessalade en Waldorfsalade gegarneerd met blauwe druif en rozijn.

Sluit af met een trio van huisgemaakte desserts en maak indruk op je gasten.

Bekijk en bestel het kerstdiner “All I want for Christmas”

Kerstbuffet “Winter Wonderland”

Een gevarieerd kerstbuffet met luxe warme en koude gerechten voor €32,50 per persoon

Voor wie graag wat variatie op tafel ziet, is het Kerstbuffet Winter Wonderland de ideale keuze. Proef de malse kipreepjes in bospaddenstoelenroomsaus, smeuïge groentegratin en ambachtelijke beenham met honing-mosterdsaus. Daarnaast bieden we een scala aan koude gerechten zoals Brabantse rundvleessalade en Waldorfsalade met stoofpeertjes. De combinatie van warme en koude gerechten zorgt voor een heerlijke balans aan feestelijke smaken.

Bekijk en bestel het kerstbuffet “Winter Wonderland”

Kerstbuffet “Happy Christmas”

Een feestelijk buffet vol smakelijke vis- en vleesspecialiteiten voor €37,50 per persoon

Bij het Kerstbuffet Happy Christmas geniet je van een uitgebreid assortiment aan gerechten, met zowel vis- als vleesspecialiteiten. Denk aan malse varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus, zalm in een zachte vissaus en een heerlijke pasta met broccoli, pompoen en kaas. Combineer dit met onze koude gerechten en sluit af met knapperig vers stokbrood en kruidenboter. Het perfecte buffet voor een avond vol kerstplezier.

Bekijk en bestel het kerstbuffet ‘Happy Christmas’

Stamppotbuffet Kerst

Een hartverwarmend buffet met traditionele Hollandse stamppotten en vleesgerechten voor €25,- per persoon

Met het Stamppotbuffet Kerst serveren we pure Hollandse gezelligheid en hartverwarmende gerechten! Van authentieke erwtensoep met roggenbrood tot klassieke stamppotten zoals boerenkool, hutspot en spinazie met feta. Dit buffet wordt compleet gemaakt met ambachtelijke vleesgerechten zoals Gelderse rookworst, oma’s stoofpotje en een speklap in jus. Perfect om samen te genieten van een heerlijke Hollandse kerst.

Bekijk en bestel het “Stamppotbuffet Kerst”

Kerstbuffet stamppot

Luxe kerstdesserts om je kerstbuffet compleet te maken

Ga je voor een van de kerstbuffetten, maak dan je bestelling compleet en geef je kerstbuffet een extra feestelijke touch met onze luxe dessertboxen!

Amuse dessertbox A

Een selectie van verrukkelijke 24 mini-desserts, waaronder romige chocolademousse met karamelzeezout, klassieke tiramisu met amaretto, frisse aardbeienkwarkmousse en zachte pannacotta met rood fruit.

Bekijk en bestel deze desserts

Amuse dessertbox B

Verwen je gasten met 24 verrukkelijke amuses, zoals luchtige citroenbavarois, een trifle van monchou met crumble en fruittopping, chocolademousse met karamelzeezout en romige pannacotta met rood fruit.

Bekijk en bestel het deze desserts

Catering tijdens de kerstdagen

De kerstdagen zijn drukke dagen. Om zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken met een heerlijk kerstdiner of kerstbuffet, werkt onze catering tijdens de kerst net even iets anders.

Met de kerstdagen is alleen afhalen mogelijk. Onze kerstmenu’s zijn zo afgestemd dat het enige wat u hoeft te doen het opwarmen van enkele gerechten is. Eventjes in de oven, of de warmhouders aansteken, en het eten is klaar om geserveerd te worden.

Met de kerstdagen (24, 25 & 26 december) kies je bij Welling Catering uit een volledig verzorgd gangendiner of een van de royale buffetten. Voeg naar keuze heerlijke soepen toe of luxe desserts en het perfecte kerstplaatje is helemaal compleet.

Kerstbuffet of kerstdiner bestellen in Arnhem

Welling Catering is gevestigd in Duiven. De meeste klanten van Welling Catering komen uit de regio Arnhem, Doetinchem en De Liemers.

Anderen over hun kerstbuffet in Arnhem

Rating: 5
Fred

Voor de kerst een warm en koud buffet besteld voor 15 personen. Gerechten waren heerlijk en ruim voldoende. Samen met bestek en opwarmbakken, dus lekker eten zonder veel geregel!

Rating: 5
Willem Pieffers

Ik geef een absolute 10 voor de communicatie vooraf, de informatieverstrekking en de begeleiding ter plekke en last but not least natuurlijk het fantastische eten. De mensen van Welling zijn proactief, prettig en makkelijk in het contact, en bovendien dus heel erg lekker eten.

Rating: 5
hans

Welling is een uitstekende keus voor catering op locatie.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen.

Welling bezorgt catering dagelijks in de regio:
Arnhem, Doetinchem, Duiven, Didam, Doesburg, Huissen, Nijmegen, Oosterbeek, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Welling?

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste catering, waaronder: 10+ soorten buffetten, uitgebreide BBQ-catering (ook ruime keuze in vega) en halal catering.
Ook de heerlijkste lunches bezorgen wij bij u op locatie.

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
KW_erkend_schildje
bestelling
Back To Top