Skip to content

Stamppotbuffet bestellen

Buffet thuisbezorgd of op iedere gewenste locatie

Stamppot, wie associeert het niet met gezelligheid aan tafel? En wie is er nu niet dol op stamppot?

Een stamppotbuffet is ideaal voor grotere groepen. Met verschillende stamppotten in het buffet is er voor iedereen keuze.
Bij Welling heeft u keuze uit verschillende stamppotbuffetten en winterse buffetten. Drie gangen, met erwtensoep, met hachee, een stoofpotje, lekkere salades… Keuze genoeg!

Bestel het gewenste buffet direct in onze webshop. Bij grote groepen of aanvullende wensen, kunt u het beste even contact opnemen.

Hmmm, is het alweer tijd voor stamppot?

De herfst en de winter zijn de perfecte tijd voor stamppotten. Bij Welling Catering bieden we een uitgebreide selectie aan winterse stamppotten die perfect passen bij de koude maanden. Onze stamppotten worden bereid met verse ingrediënten en traditionele recepten, zodat u kunt genieten van de authentieke smaak van Hollandse klassiekers.

Of u nu een familiefeest, een bedrijfsbijeenkomst, of een gezellige avond met vrienden organiseert, onze stamppotten zorgen voor een feestelijke en smaakvolle ervaring.

Keuze uit verschillende stamppotbuffetten

Wellings Stamppotbuffet

Breng Hollandse gezelligheid in huis met dit stamppotbuffet. Inclusief boerenkool, zuurkool, hutspot, rookworst, en hachee, geserveerd met klassieke koude bijgerechten. Te bestellen vanaf 10 personen.

Bestel Wellings Stamppotbuffet

Stamppotbuffet “Topper”

Een uitgebreider stamppotbuffet met extra gerechten zoals oma’s stoofpotje van zacht rundvlees en ambachtelijke gehaktballen. Compleet met rookworst en diverse koude bijgerechten. Te bestellen vanaf 10 personen.

Bestel stamppotbuffet “Topper”

buffet bestellen

Stamppotbuffet “De luxe”

Onze luxe variant met extra stamppotten zoals hete bliksem, speklapjes in grootmoeders jus, en huisgemaakte appelcompote. Inclusief diverse warme en koude bijgerechten. Te bestellen vanaf 20 personen.

Bestel stamppotbuffet “De luxe”

Geen stamppot, wel heerlijk winters

Winterbuffet

Perfect voor de koude dagen. Geniet van warme gerechten zoals stoofvlees van rund, kipdijfilet in champignon-roomsaus, en winterse witvis met hollandaisesaus. Inclusief koude salades, vers stokbrood en stoofperen. Te bestellen vanaf 15 personen.

Bestel het winterbuffet

Een bord wat bij het buffet wordt opgeschept met pindasaus, waarbij op de achtergrond andere hapjes te zien zijn.

3-gangen Winterbuffet

Een compleet driegangenbuffet voor de winter. Begin met erwtensoep, gevolgd door diverse warme gerechten zoals stoofvlees en kipdijfilet, en sluit af met een trio van huisgemaakte desserts. Te bestellen vanaf 15 personen.

Bestel het 3-gangen Winterbuffet

Maak het af met lekker warme soepen

Uw stamppotbuffet bestelt u bij Welling Catering

Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
Bezorging vanaf 5 personen
Inclusief alle materialen, zoals servies, bestek, servetten
Wij halen de spullen en vuile vaat weer op
Neem contact bij allergenen zoals gluten, melk, lactose, noten en ei
Ook halal mogelijk

Stamppotbuffet aan huis

Gezellig thuis genieten van het stamppotbuffet? Wij leveren de buffetten op iedere gewenste locatie. Met alles wat u nodig heeft voor een geslaagd buffet aan huis. Vrijwel alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Wij komen het buffet bij u thuis, of op een andere locatie, leveren. Dat kan 7 dagen in de week, dus ook op zondag en maandag. Na afloop halen wij de materialen weer bij u op, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het opruimen. Zo kunt u uw volledige aandacht richten op uw gasten.

Stamppotbuffet bestellen regio Arnhem, Duiven, Doetinchem

Welling Catering is gevestigd in Duiven, dicht bij de A12. We leveren de heerlijkste stamppotbuffetten in de regio Arnhem – Duiven – Doetinchem en alles ertussenin, tegen geringe bezorgkosten. U kunt ook altijd het buffet komen ophalen in Duiven.

Ruime keuze in buffetten

Naast de heerlijke stamppotbuffetten op deze pagina, heb je bij Welling Catering nog veel meer buffetkeuzes.
Fan van Mexicaans, Thais, Italiaans? Of liever vis, vega of tapas?

Bekijk dan ook de andere buffetten van Welling Catering.

Offerte vanaf 30 personen

Alles compleet geregeld van A-Z

Dagelijks vers bereid

Bezorging op locatie

Anderen over catering van Welling

Rating: 5
hans

Welling is een uitstekende keus voor catering op locatie.

Rating: 5
Trudie Arends

We hebben al vaker een verjaardagsbuffet van jullie gehad. In een woord geweldig!!

Rating: 5
Willem Pieffers

Ik geef een absolute 10 voor de communicatie vooraf, de informatieverstrekking en de begeleiding ter plekke en last but not least natuurlijk het fantastische eten. De mensen van Welling zijn proactief, prettig en makkelijk in het contact, en bovendien dus heel erg lekker eten.

Rating: 5
Marco

Geweldige producten uit eigen keuken en vriendelijk personeel.

Stamppotbuffet bestellen?

Om uw bestelling soepel te laten verlopen, wijzen we u graag op het volgende:

Bezorging van uw stamppotbuffet

We komen het stamppotbuffet graag bij u bezorgen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw locatie. Bekijk de bezorgkosten voor uw adres op de pagina over bezorging.

De bezorgkosten worden berekend tijdens het bestelproces in onze webshop, voordat u definitief uw bestelling plaatst.

Bestel tijdig

Bestel het gewenste stamppotbuffet tijdig, zodat we uw bestelling goed kunnen voorbereiden en ruimte in onze planning vrij kunnen houden voor uw stamppotbuffet.

Grote groepen inclusief bediening

Wilt u een compleet verzorgd stamppotbuffet organiseren voor een grotere groep, inclusief bediening, dranken en aanvullende materialen, zoals statafels? Dat kan! Maar geeft het wel tijdig aan. Zo weet u zeker dat het personeel en de benodigde materialen beschikbaar zijn.

Warm bezorgd vanaf 25 personen

Logistiek proberen wij alle buffetten op het gewenste tijdstip te bezorgen. De meeste buffetten willen mensen rond etenstijd bezorgd hebben. Vanaf 25 personen bezorgen wij het buffet altijd warm, zodat er direct gegeten kan worden. Buffetten onder de 25 personen kunt u prima zelf thuis opwarmen met chafing dishes (warmhoudschalen).

Buffet Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en daar tussenin

Welling Catering is gevestigd in Duiven. De meeste klanten van Welling Catering komen uit de regio Arnhem, Doetinchem en De Liemers. Hoewel we buffetten voor verschillende bedrijven verzorgen door heel Nederland, leveren we vooral buffetten aan particulieren in onze eigen regio.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op, of bekijk onze veelgestelde vragen.

Welling bezorgt catering dagelijks in de regio:
Arnhem, Doetinchem, Duiven, Didam, Doesburg, Huissen, Nijmegen, Oosterbeek, Velp, Westervoort en Zevenaar.

Waarom Welling?

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste catering, waaronder: 10+ soorten buffetten, uitgebreide BBQ-catering (ook ruime keuze in vega) en halal catering.
Ook de heerlijkste lunches bezorgen wij bij u op locatie.

  • Altijd vers bereid met ingrediënten van lokale leveranciers
  • We bezorgen en halen alles weer op
  • 7 dagen per week geopend
  • Inclusief alle benodigde materialen
  • Wij verzorgen de schoonmaak

Contact

Welling Horeca Groep B.V.
Ratio 9,
6921 RW Duiven

Rabobank: NL24 RABO 015.45.79.793
KVK: 89636309 | BTW: NL86.50.49.105.B01
KW_erkend_schildje
bestelling
Back To Top